Båthusvägen 27

Båthusvägen 27

Slutpris

7 200 000 kr


Åsa - Ölmanäs— Åsa— Kungsbacka

Båthusvägen 27


Slutpris
7 200 000 kr

Åsa - Ölmanäs— Åsa— Kungsbacka

Ljust hus med havsnära och familjevänligt läge

Äntligen har du hittat hem!
Välkommen till detta perfekt planerade tvåplanshus som genom åren vårdats väl och går utmärkt att flytta in i som det är. Ett hemtrevligt hus som flödar i ljus med härliga fönsterpartier åt alla väderstreck och som omfamnas av en underbar trädgård. På några minuter nås salta havsbad och härliga naturupplevelser. Här finns mycket att tycka om!

En inbjudande hall välkomnar dig in. Det mysiga vardagsrummet med både matplats och umgängesyta skapar tillsammans med det sociala och funktionella köket ett riktigt trevligt hem. Här finns idag tre sovrum, med möjlighet till ett fjärde, två badrum och en separat tvättstuga.

På fastigheten finns också ett fullt utrustat attefallshus färdigställt 2022 som passar perfekt som tonåringens "första boende" eller för uthyrning. Här finns även en isolerad friggebod som fungerar utmärkt som hemmakontor eller gästhus. Bra förvaring för diverse fritidsintressen har man i både garage och förråd.

Till detta hus hör en lummig och rogivande trädgårdstomt med fruktträd, välskött gräsmatta, pergola, många soltimmar och en vacker växtlighet som skyddar mot insyn. Här kan du njuta av en mysig altan med trätrall, markis och plats för både loungemöbler och matbord. Därutöver finns flera sköna uteplatser samt en underbar och ljus balkong med mycket sol.

I de västra delarna av Åsa på Ölmanäs halvön bor man i lugna kvarter nära både hav och natur. På några minuters promenad finns Gårda Brygga som erbjuder både småbåtshamn och badstränder. En bekväm cykeltur tar dig till Åsa centrum för skola (F-9), vårdcentral och diverse handel. Ca 3 km till Åsa Station för pendlingsmöjligheter till Göteborg på 28 min.

Här finns allt för familjen som söker ett boende i en lugn och trygg del av Åsa! Välkomna på visning.


Boarea
135 kvm
Driftkostnad
63 670 kr/år
Tomtarea
1 106 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-08-29

Mäklarhuset Åsa

Denna villa på Båthusvägen såldes av oss 2022-08-29. Se alla våra försäljningar i Åsa samt även på Båthusvägen.

Boka värdering

Cissi Tuorilin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.