Glänna väg 23

Glänna väg 23

Slutpris

5 500 000 kr


Åsa - Ölmevalla— Åsa— Kungsbacka

Glänna väg 23


Slutpris
5 500 000 kr

Åsa - Ölmevalla— Åsa— Kungsbacka

Modernt och luftigt hus

Välkommen till detta luftiga och ljusa hem i Åsa. Dessa välplanerade och välskötta 142 kvm erbjuder fräscha ytskikt, generös takhöjd och en hög materiell standard. Utöver boendet och den sköna och spännande trädgården finns även ett garage och carport, ett uterum och ett extra förråd. Här är det enkelt att bara flytta in och bo!

Det första man möter när man kliver in är det fantastiska ljuset och en sällan skådat rymd och atmosfär. Det sociala köket erbjuder alla funktioner samt bra med arbetsyta och förvaring. I anslutning finns matplatsen med gott om plats för både frukost, lunch och middag med familj och vänner. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet ger en skön känsla med eldstaden centralt placerad för mys och värme. Härifrån har man tillgång till både den lättmöblerade och stora altanen vid det vackra bergspartiet och uterummet för de kyligare kvällarna. I övrigt erbjuder huset tre trivsamma sovrum, två helkaklade och smakfulla badrum samt separat tvättstuga och groventré.

På Glänna väg 23 bor man på några minuters bilfärd från Åsa centrum för skola, service och vårdcentral med apotek. På en kort promenad nås även busshållplatsen för både skolskjuts och bra kommunikationer och pendlingsmöjligheter från Åsa station med tåg till Göteborgs central på 28 min.

Söker man ett boende i ett lugnt och familjevänligt område har man äntligen hittat hem. Måste upplevas!
Välkomna på visning.


Boarea
142 kvm
Driftkostnad
44 925 kr/år
Tomtarea
1 576 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-11-08

Mäklarhuset Åsa

Denna villa på Glänna väg såldes av oss 2022-11-08. Se alla våra försäljningar i Åsa samt även på Glänna väg.

Boka värdering

Cissi Tuorilin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.