Märgelvägen 9

Märgelvägen 9

Slutpris

3 600 000 kr


Åsa - Ölmanäs— Åsa— Kungsbacka

Märgelvägen 9


Slutpris
3 600 000 kr

Åsa - Ölmanäs— Åsa— Kungsbacka

Boende med havsnära läge

Välkommen till detta hus som rymmer 53 kvadratmeter att bo och trivas på. Ett charmigt fritidshus som även funkar som året-runt för den som önskar. Här erbjuds ett härligt boende vars stora fönster släpper in generöst med ljus från flera väderstreck.

I detta hus finns mycket som är värt att lyfta fram. Här finns ett mysigt kök med fönster mot tomten och ligger i anslutning till hallen. Badrummet ,som nyligen renoverats i samband med att man anslöt sig till det kommunala vatten och avloppssystemet, har både toalett, duschvägg, handfat med kommod, handdukstork och skön golvvärme. Här finns även en tvättmaskin och varmvattenberedaren. Det rymliga och härliga vardagsrummet med ljusa väggar och plankgolv bjuder på härlig utsikt, värmande eldstad och fönster åt flera håll. Härifrån även utgång till altan och trädgård som bjuder på massa soltimmar.

Huset omgärdas av en lättskött och plan tomt om 1009 kvadratmeter. För den trädgårdsintresserade finns här stora möjligheter till planteringar och diverse odlingar. Husets rymliga och insynsskyddade altan har plats för både loungemöbler och caféset. Här kan man njuta av sol hela dagen men även de sista strålarna av kvällssol.

På Ölmanäs, som är en mycket omtyckt del i de västra delarna av Åsa, finns mycket att tycka om. Inom gångavstånd har man småbåtshamnen Gårda Brygga med diverse aktiviteter sommartid. En skön promenad tar dig även till Näsbokroks naturreservat med en spännande natur. I Åsa har man aldrig långt till ett avslappnande havsbad vid såväl strand som klippa och på ca 3 km avstånd till all tänkbar service i Åsa centrum, men även täta kommunikationer mot Göteborg/Malmö.
Ett charmigt hus för dig som söker ett mindre boende med ett havsnära läge och med stora möjligheter för framtiden!
Vi ses på Märgelvägen 9!


Boarea
53 kvm
Driftkostnad
23 015 kr/år
Tomtarea
1 009 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2023-05-25

Mäklarhuset Åsa

Denna villa på Märgelvägen såldes av oss 2023-05-25. Se alla våra försäljningar i Åsa samt även på Märgelvägen.

Boka värdering

Cissi Tuorilin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.