Sök Meny
Såld

VARBERG / Åskloster - Espevik / Fjällvägen 1

Semesterbostad alt året-runt-boende med insynsskyddat, ogenerat läge angränsande mot skogsdunge. Njut av sol, pool och maximera umgänget med familj och vänner. Huset fördelar sig på kök och vardagsrum i öppen planlösning, 2 sovrum, ett helkaklat badrum med golvvärme och med bastu, en gästtoalett samt ett stort, härligt uterum. Här finns 2 gästhus för gästerna samt en mysig paviljong att runda av kvällarna i. På mindre än 5 minuters promenad når du ner till naturreservatet, klippor, badstege och vackra solnedgångar. Det finns flera småbåtshamnar i området samt sandstrand vid campingen där det även finns en sommaraffär. Flertalet stora uteplatser finns att välja mellan. Framför huset finns ett härligt poolområde. Poolen är 4x8 m med bred trappa och anläggningen upplevs lättskött med komplett utrustning från Folkpool inkl automatisk Poolguard. Den drivs med solpaneler alt el. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
VARBERG / Åskloster / Espevik
Fjällvägen 1
Slutpris: 1 590 000 kr
Boarea/biarea: 70/35 kvm
Driftkostnad: 36 031 kr/år
Tomtarea: 999 kvm
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-06-09
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Halland / Åskloster / Fjällvägen