Tranvägen 17 / Espevik / Åskloster / Varberg

Häftig villa eller stuga med rymd & öppenhet. Högt läge, havsutsikt och välskött friköpt tomt.

Slutpris
3 275 000 kr
Boarea/biarea
80/20 kvm
Driftkostnad
23 805 kr/år
Totalareal
1 121 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2019-08-21
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Tranvägen såldes av oss 2019-08-21. Se alla våra försäljningar i Åskloster samt även på Tranvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Espevik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett unikt hus med annorlunda och härlig planlösning. Rymd och ljus genomsyrar huset med stora fönsterpartier och flertalet utgångar till trädgård och uteplatser. Entréplan med rymlig hall, helkaklat badrum, tvättstuga, klädkammare (alternativt litet sovrum), kök i mitten av huskroppen med matrum på ena sidan och vardagsrum i etage med två steg ner åt andra hållet. En trappa upp finns ett allrum, avdelat med sovrum, klädkammare och toalett. Möjlighet till fler sovrum finns. Flera stensatta altaner i olika etage i trädgården. Fiber finns. Trädgården är en ytterst välskött trädgårdstomt med grön gräsmatta utan maskrosor och berg i dagen med utkiksplats. Här finns vackert magnoliaträd, trollhassel och mängder av buskar och perenner. Isolerad gäststuga och ett friliggande förråd med en kall del och en isolerad del. Grusad parkering för 2 bilar. I Espevik bor du vackert med närhet till hav, natur, sandstrand och bad från badstege eller stenar. Har du båt finns några småbåtshamnar. Till Varberg har du ca 16 km, Göteborg ca 70 km och Borås ca 85 km.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration