Perstorp 376 / Eldsberga / Halmstad

Vackra solnedgångar, lantligt läge, charmig boendemiljö, renoverat, imponerande....Här vill jag bo!

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea/biarea
151/39 kvm
Driftkostnad
22 626 kr/år
Tomtarea
1 730 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-03-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Perstorp såldes av oss 2017-03-24. Se alla våra försäljningar i Eldsberga samt även på Perstorp

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Perstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu erbjuder vi en vacker 30-talare med ett underbart lantligt läge, endast 15 km från centrala Halmstad. Här kan man njuta i timmar av en fantastisk utsikt över det böljande åkerlandskapet. Läget präglas av lugn och harmoni, med direkt närhet till Eldsberga med skola, dagis, matvarubutik, fritidsaktiviteter, goda kommunikationer mm.

Villan är i gott skick och har under senare år genomgått stora renoveringar. Exteriört har man med fördel valt att behålla en tidstypisk 30-talsstil med bland annat yttertak med röda tvåkupiga tegelpannor, stående lockpanel på fasaden, samt delvis nya vackra spröjsade fönster med karmar i trä samt beslag i mässing. Invändigt väntar ett stort renoverat badrum med både badkar och dusch, charmigt kök, braskamin, stora sällskapsytor samt ett fantastiskt rum på övre plan med öppet upp i nock och synliga takbjälkar. Som om inte det vore nog så har man även låtit installera jordvärme vilket innebär låga uppvärmningskostnader. Intill villan finns en sidobyggnad med garage och förråd, och i villans källare finns ytterligare förvaringsmöjligheter, matkällare, renoverad tvättstuga, extra dusch mm. Lägg även märke till den nybygga pergolan som under sommartid erbjuder en svårslagen uteplats med en bedårande utsikt och dessutom i soligt sydvästläge.

Tomten är generös till ytan och mäter 1730 kvm med en perfekt mix av gräsmatta, häck samt äldre uppvuxna träd. Sommartid är detta en riktig idyll!

Detta är villan för er som vill bo lite avskiljt, men samtidigt med bekvämt avstånd till city. Här är det bara att ställa in möblerna, då de flesta renoveringarna redan är utförda och uppvisar en högst charmig och trivsam boendemiljö.

Vi hälsar er välkomna till Perstop 376!

/Borglin & Karlsson

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration