Perstorp 376

Perstorp 376

Slutpris

2 600 000 kr


Eldsberga— Halmstad

Perstorp 376


Slutpris
2 600 000 kr

Eldsberga— Halmstad

Vackra solnedgångar, lantligt läge, charmig boendemiljö, renoverat, imponerande....Här vill jag bo!

Nu erbjuder vi en vacker 30-talare med ett underbart lantligt läge, endast 15 km från centrala Halmstad. Här kan man njuta i timmar av en fantastisk utsikt över det böljande åkerlandskapet. Läget präglas av lugn och harmoni, med direkt närhet till Eldsberga med skola, dagis, matvarubutik, fritidsaktiviteter, goda kommunikationer mm.

Villan är i gott skick och har under senare år genomgått stora renoveringar. Exteriört har man med fördel valt att behålla en tidstypisk 30-talsstil med bland annat yttertak med röda tvåkupiga tegelpannor, stående lockpanel på fasaden, samt delvis nya vackra spröjsade fönster med karmar i trä samt beslag i mässing. Invändigt väntar ett stort renoverat badrum med både badkar och dusch, charmigt kök, braskamin, stora sällskapsytor samt ett fantastiskt rum på övre plan med öppet upp i nock och synliga takbjälkar. Som om inte det vore nog så har man även låtit installera jordvärme vilket innebär låga uppvärmningskostnader. Intill villan finns en sidobyggnad med garage och förråd, och i villans källare finns ytterligare förvaringsmöjligheter, matkällare, renoverad tvättstuga, extra dusch mm. Lägg även märke till den nybygga pergolan som under sommartid erbjuder en svårslagen uteplats med en bedårande utsikt och dessutom i soligt sydvästläge.

Tomten är generös till ytan och mäter 1730 kvm med en perfekt mix av gräsmatta, häck samt äldre uppvuxna träd. Sommartid är detta en riktig idyll!

Detta är villan för er som vill bo lite avskiljt, men samtidigt med bekvämt avstånd till city. Här är det bara att ställa in möblerna, då de flesta renoveringarna redan är utförda och uppvisar en högst charmig och trivsam boendemiljö.

Vi hälsar er välkomna till Perstop 376!

/Borglin & Karlsson


Boarea/biarea
151/39 kvm
Driftkostnad
22 626 kr/år
Tomtarea
1 730 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-03-24

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Perstorp såldes av oss 2017-03-24. Se alla våra försäljningar i Eldsberga samt även på Perstorp.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.