Laxöringen 1174

Laxöringen 1174

Slutpris

790 000 kr


Skrea strand— Falkenberg

Laxöringen 1174


Slutpris
790 000 kr

Skrea strand— Falkenberg

Badstuga i toppskick på Laxöringen!

Tillsammans med vårvärmen släpper vi nu denna fina badstuga på omtyckta och friköpta Laxöringen på Skrea Strand! Här har man solläge hela dagen på altanen till stugan som byggdes 2007 men totalrenoverades invändigt så sent som 2018.
Här bjuds det på ett mycket fint och stilrent IKEA-kök med matplats, bäddsoffan har nuvarande ägare valt att ha bakom ett draperi vilket skapar en känsla av ett extra rum samt att här finns förvaring både bakom ytterligare ett draperi samt en matkällare genom en lucka i golvet. Dessutom har samtliga fönster persienner som kan dras både nerifrån och upp och uppifrån och ner, perfekt om man vill minska insynen!

På Laxöringen har man givetvis nära till havet och Skrea strand, men även till det mer klippiga Näset, livsmedelsbutiker, serviceområden och fantastiska promenadstråk. Här har man firat den svenska sommaren i generationer och lär fortsätta göra det i många fler.

Välkomna på visning!


Boarea
18 kvm
Arrende
5 000 kr/år
Driftkostnad
3 843 kr/år
Rum
1 rum
Såld
2020-07-14

Mäklarhuset Falkenberg

Denna fritidshus på Laxöringen såldes av oss 2020-07-14. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Laxöringen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.