Skrea Stugby, stuga nr 2

Skrea Stugby, stuga nr 2

Slutpris

3 350 000 kr


Hansagård— Falkenberg

Skrea Stugby, stuga nr 2


Slutpris
3 350 000 kr

Hansagård— Falkenberg

Fantastisk stuga med havsutsikt byggd 2019!

Under 2019 uppfördes denna moderna och fullt utrustade stuga ett stenkast från havet strax ovanför Hansagårds camping i Falkenberg. Stugorna gick åt i ett rasande tempo och de var otroligt populära. 1,5 genomtänkta plan med helkaklat badrum med golvvärme, HTH-kök, balkong och uteplats med härlig havsutsikt, appstyrda element för dig som vill värma upp stugan när ni är på väg, två sovrum, ett allrum och ett vardagsrum i öppen planlösning mot köket.

Dessutom ingår kommunalt vatten och avlopp året om, fiber, snöröjning och sophämtning i arrendeavgiften som går till stugföreningen där ni tillsammans äger marken. Området är välskött, mysigt och ligger bara en kort promenad från Kattegatt och familjära stränder som Ringsegårds strand och Skrea Strand. Här finns också eget förråd i gemensamhetsanläggningen, ett gemensamt utrymme för trädgårdsredskap och närhet till både livsmedelsbutik, restauranger, pizzeria och mycket mer. Föreningen äger även en stor äng där det finns grillplats, gästparkeringar och gott om grönytor för en fotbollsmatch eller en klassisk kubb-match!

Ett toppmodernt boende i svårslaget läge, perfekt för dig som vill ha högre comfort än en badstuga och en mer långsiktig investering än en husvagn!
Kika gärna runt i stugan via vår digitala VR-visning eller boka dig på en fysisk visning. Varmt välkommen!


Boarea
33 kvm
Driftkostnad
40 000 kr/år
Tomtarea
188 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2021-09-19

Mäklarhuset Falkenberg

Denna fritidshus på Skrea Stugby såldes av oss 2021-09-19. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Skrea Stugby.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.