Begonievägen 16 / Skogstorp / Falkenberg

Slutpris
1 595 000 kr
Referensnummer
175 319
Boarea
130 kvm
Driftkostnad
26 080 kr/år
Tomtarea
572 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
2 plan
Såld
2014-02-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Begonievägen 16 såldes av oss 2014-02-07. Se alla våra försäljningar i Falkenberg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skogstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

2-plansvilla på ca 130 kvm med 5 rum o kök, möjlighet finns att få ytterligare ett rum utöver de 4 sovrummen om man vill. Två badrum med dusch och badkar. Stort vardagsrum med utgång till trevligt sexkantigt uterum! Carport och förråd. Bra läge i området längst in vid återvändsgata och ett litet grönområde i mitten. Skogstorp samhälle erbjuder bla affär, konditori, pizzeria, frisör, skola upp till åk 9 och förskola. Nära Falkenbergs centrum och man tar sig även lätt ner till havet! Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.