Borgmästaregatan 17 / Herting / Falkenberg

Enplansvilla med källare - detaljplanen tillåter tvåvåningshus!

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea/biarea
75/75 kvm
Driftkostnad
20 045 kr/år
Tomtarea
662 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-11-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Borgmästaregatan såldes av oss 2017-11-03. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Borgmästaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Herting är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu kan vi erbjuda en enplansvilla med källare på populära Herting. I entréplan finns kök med matplats, vardagsrum med vacker fiskbensparkett, 1-2 sovrum samt helkaklat badrum med golvvärme.
I den fräscha källaren finns rymlig gillestuga med gammal vedspis, badrum med golvvärme, matkällare, förråd samt stor tvättstuga. Detaljplanen tillåter tvåvåningshus för den som vill bygga till. Från uterummet kan man blicka ut över den härliga trädgården med bland annat perenner, rönnbärsträd, äppelträd och jordgubbar. Bra värmesystem i form av luft/vattenvärmepump från 2013. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration