Brunekullevägen 8B / Skrea / Falkenberg / Nyproduktion

Nybyggd 2:a om 54m²!

Brf Klädesvägen i Skrea
Slutpris
1 160 000 kr
Boarea
54 kvm
Avgift
3 238 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2017-10-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Brunekullevägen såldes av oss 2017-10-10. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Brunekullevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skrea är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Denna lägenhet á 54 m² med grå träfasad har allt en modern lägenhet kan tänkas ha. Öppen planlösning, bra förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum, nytt modernt kök och mycket mer. Dessutom uteplats åt söder. Bostadsrätterna beräknas vara klara för inflyttning till sommaren 2018. För mer information, gå in under fliken "fakta" här ovan eller kontakta oss på Mäklarhuset så berättar vi mer.

Bingevägen och Klädesvägen är belägna mitt på fantastiska Brune Kulle i utkanten av Skrea. Här har man naturen runt hörnet, utsikt mot havet, F-5 skola och förskola på baksidan och ändå nära till centrum och samhälle.
Sammanlagt fyra hus på Bingevägen och Klädesvägen/Brunekullevägen ingår allihop i Bostadsrättsföreningen Klädesvägen som tillsammans består av 20 lägenheter i olika storlekar, pris och hyra.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration