Fylkesvägen 8 / Tröingeberg / Falkenberg

Slutpris
1 900 000 kr
Referensnummer
136 463
Boarea/biarea
164/50 kvm
Driftkostnad
26 650 kr/år
Tomtarea
688 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-01-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Fylkesvägen 8 såldes av oss 2014-01-10. Se alla våra försäljningar i Falkenberg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tröingeberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig 1,5 plansvilla med gott om utrymme i båda planen. Vardagsrum med kamin, stort kök, 2 sovrum, lyxigt badrum med både badkar och dusch, tvättstuga, torkrum och stort garage. Övervåningen bjuder på ett rejält allrum med utgång till balkong, 2 sovrum och wc. Trädgårdstomt som på baksidan gränsar till grönområde mellan husen. På framsidan finns en stenbelagd uteplats med utgång både från kök och vardagsrum. Perfekt familjevilla att växa och trivas i, välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.