Hilmas väg 5

Hilmas väg 5

Slutpris

4 350 000 kr


Falkenberg

Hilmas väg 5


Slutpris
4 350 000 kr

Falkenberg

Unik villa i Skrea!

På härlig höjd i Skrea ligger denna fina suterrängvilla byggd 2006. Huset har ett fantastiskt läge där den stensatta baksidan är insynsskyddad av natur och skog och åt väster har man istället ett stort och inbjudande trädäck med eftermiddags- och kvällssol. Huset rymmer flera välskötta sovrum, varav de flesta har bra rymd med tak i nock, helkaklat badrum med dusch och badkar samt en tvättstuga med bra förvarings- och arbetsytor. Husets hjärta är det härliga köket som i öppen planlösning mot vardagsrummet skapar en social och trivsam yta. Här har man tak i nock, en köksö vid det vita och fräscha köket, en stor matplats perfekt för välbesökta middagar, en soffdel med braskamin, samt utgång åt både husets stensatta baksida samt den stora träaltanen. Ifrån vardagsrummet når man också den mysiga loftet som agerar extra sängplats. Dessutom är sluttningsplanet utrustad med två garage, en verkstadsdel, helkaklat badrum och ett förråd. Även centraldammsugare, larm och golvvärme i hela huset, även källaren.
Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
109/88 kvm
Driftkostnad
30 479 kr/år
Tomtarea
987 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-04-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.