Hjortvägen 28A / Hjortsberg / Falkenberg

Slutpris
910 000 kr
Referensnummer
118 903
Boarea
65 kvm
Avgift
3 643 kr/mån
Driftkostnad
40 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-09-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hjortvägen 28A såldes av oss 2014-09-10. Se alla våra försäljningar i Falkenberg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hjortsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fint läge på denna 2 rumslägenhet på andra våning och på gaveln av huset. Här har man havsutsikt både från den stora balkongen och från vardagsrummet! Lägenheten är välvårdad och i fint skick. Här bor du i ett mycket omtyckt område med närhet till mataffär, skola, konditori, apotek mm samt promenadavstånd till havet. I hyran på 3 643 kr ingår värme, vatten, hushållsel och kabel-tv. Bästa läge med gavellägenhet och havsutsikt, välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.