Holgersgatan 4A

Holgersgatan 4A

Slutpris

580 000 kr


Centrum— Falkenberg

Holgersgatan 4A


Slutpris
580 000 kr

Centrum— Falkenberg

Ljus och trivsam 2:a om ca 54 kvm med fönster åt två håll och mysig balkong med markis som vetter mot innergården! Passar er som söker ert första boende eller för er som vill bo bekvämt nära centrum! Här finner ni närheten till Falkenbergs pulserande stadskärna samtidigt som vackra promenadstråk runt Ätran nås på bara några minuter. Lägenheten erbjuder bland annat ett vackert vitmålat trägolv i hall och sovrum, parkettgolv i vardagsrummet, helkaklat badrum som är förberett för tvättmaskin, kök med matplats samt genomgående vita väggar. 3 källarförråd tillhör lägenheten och hiss finns i huset. Välkomna på visning!


Referensnummer
204 736
Boarea
54 kvm
Avgift
4 456 kr/mån
Driftkostnad
425 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-10-30

Mäklarhuset Falkenberg

Denna lägenhet på Holgersgatan såldes av oss 2014-10-30. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Holgersgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.