Johan Bernts väg 21 / Arvidstorp / Falkenberg

Slutpris
565 000 kr
Referensnummer
161 334
Boarea
73 kvm
Avgift
3 888 kr/mån
Driftkostnad
1 260 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-02-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Johan Bernts väg 21 såldes av oss 2014-02-07. Se alla våra försäljningar i Falkenberg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Arvidstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Arvidstorp, med promenadavstånd till centrum och med cykelavstånd till Skrea Strand, ligger denna fina 2:a om hela 73 kvm på bottenplan med egen ingång. Vackert skeppsgolv i hall och kök, snyggt och modernt kök med diskmaskin renoverat 2008, badrum med badkar och tvättmaskin, sovrum och vardagsrum med ekparkett och fönster ut mot trädgården. Från vardagsrummet tar du klivet ut i trädgården med lättskött gräsmatta och trädäck i härligt sydvästläge. Trädgården gränsar till grönområde och en hög häck skyddar mot insyn. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.