Johannesörtsvägen 8

Johannesörtsvägen 8

Slutpris

3 000 000 kr


Nyby Gärde— Falkenberg

Johannesörtsvägen 8


Slutpris
3 000 000 kr

Nyby Gärde— Falkenberg

Lättskött enplansvilla byggd 2012!

Med promenadavstånd till centrum ligger detta lättskötta enplanshus på 79 kvm byggt 2012 gränsande till grönområde. Idag finns här 2 sovrum med möjlighet att göra ett tredje då huset från början ritades med 3 sovrum. Det snygga Marbodalköket med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum samt den höga takhöjden ger ett härligt ljus och väldig rymd. Snyggt helkaklat badrum med tvättavdelning samt en klädkammare för förvaring. På baksidan finns en stenbelagd och insynsskyddad uteplats där man kan njuta av solen under dagen och för den som vill åt kvällssolen så finns det en träaltan med vindskydd vid husets entré. Innanför carporten finns ett förråd med hyllsystem och även ett extra förvaringsutrymme ovanför tack vare den höga takhöjden. Ett lugnt område med närhet till det mesta och Ätran med dessa vackra promenadstråk som tar dig hela vägen in till centrum ligger bara någon minuts promenad bort. Välkomna på visning!


Boarea
79 kvm
Driftkostnad
25 477 kr/år
Tomtarea
240 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2016-08-13

Mäklarhuset Falkenberg

Denna kedjehus på Johannesörtsvägen såldes av oss 2016-08-13. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Johannesörtsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.