Klädesvägen 7a / Skrea / Falkenberg

Nyproducerad 2:a i naturnära Skrea med lite av en hotellkänsla!

Slutpris
1 420 000 kr
Boarea
48 kvm
Avgift
2 140 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 1 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Klädesvägen såldes av oss 2019-12-06. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Klädesvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skrea är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Väldigt fräsch och stilren 2:a som stod färdig sommaren 2019. Längst ner på Brune Kulle är gatorna färdigställda och man har lyckats väldigt bra med att väva in den naturnära känslan i markarbeten, husens sutterängstil med ingång från markplan oavsett våning samt deras placering i området. Lägenheten erbjuder allt ett modern boende kan tänkas ha, helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare, rymligt sovrum, fint kök i öppen planlösning mot vardagsrummet och en väldig mysig uteplats i lä.
Här har man dessutom fina bussförbindelser till centrum, cykelavstånd till havet och närhet till både golfbana, förskola, skola, flera mycket bra restauranger och mycket mer.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Skrea

Skrea är det omåttligt populära lilla familjära samhället som sträcker sig från kusten över skogsområden och ängar tills det övergår i betesmark.

Familjeliv

Skrea är ett lugnt område med mycket varierande terräng. Allt ifrån villakvarter och radhusområden till skog och milsvida ängar. Här finns flera förskolor, F-5 skolan Thorén framtid, idrottsplats där Skrea IF har en fin ungdomssektion, och ett par kilometer härifrån ligger även Husläkarnas vårdcentral. Cykelvägar tar dig hela vägen till Falkenbergs centrum och vidare längs Kattegattleden.

Ett aktivt samhälle

Falkenbergs golfklubb med sin fina golfbana ligger i Skrea. Här finns också fina promenadstråk och idrottsplats där fotbollslaget Skrea IF håller till. Det är korta avstånd till bl.a. elljusslinga och givetvis även havet med tillhörande vackra stränder. Kattegattleden, som är en av Europas finaste cykelleder, går via Skrea och du kan på ett smidigt sätt cykla in till t.ex. Falkenbergs centrum.

Kulinariska Skrea

Trots sin ringa storlek bjuder Skrea på ett riktigt fint kulinariskt utbud. Förutom golfbanans restaurang finns här omtyckta Prostens pizzeria och nystartade Skrea matbruk. Skrea Ost tillverkar lokal ost på mjölk från trakten och strax söder om Skrea ligger en av Sveriges mest välrenommerade vägkrogar Laxbutiken. Ps. Kulinarisk kuriosa man bör känna till är ju givetvis den klassiska "Skrea-mackan". Mackan som förr serverades på Skrea Motell bestod av tekaka med stekt falukorv, stekt ägg m.m. Sedan dess glansdagar har recepten omarbetats och förändrats och idag finns säkerligen väldigt många "riktiga" recept av den legendariska mackan.

Service

Förutom närhet till hav, strand, skog och landsbygd är vägarna till centrum fina och cykelvägar gör det ännu smidigare att ta sig runt i staden. Bussar går kontinuerligt från Skrea och man har en smidig färd till bl.a. motorvägens påfart i Heberg. Till Göteborg och Helsingborg tar det därifrån ungefär en timme.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.