Lyckevägen 125

Lyckevägen 125

Slutpris

1 950 000 kr


Bobergsudde— Falkenberg

Lyckevägen 125


Slutpris
1 950 000 kr

Bobergsudde— Falkenberg

Välskött och lättskött fritidshus med havsutsikt och många sovplatser!

På Bobergsudde ligger detta härliga och lättskötta fritidshus med havsutsikt! Med två sovrum, allrum och kök i ett, helkaklat badrum med dusch samt separat tvättstuga finns här alla bekvämligheter för hela familjen att spendera all ledig tid med närheten till havet! Här finns gott om sovplatser för att rymma hela familjen och även långväga gäster, som mest har här bott 13 personer! Från vardagsrummet tar man sig ut till uterummet där man kan tillbringa höstkvällarna och följa Kattegatts mäktiga skådespel och för de soligaste dagarna tar man istället plats på den stora altanen. Kaffekoppen på morgonkvisten avnjuts däremot i morgonsolen på framsidan. Robotgräsklippare delas med grannen så här finns inga måsten.

Välkomna!


Boarea
38 kvm
Arrende
20 272 kr/år
Driftkostnad
26 828 kr/år
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-10-10

Mäklarhuset Falkenberg

Denna fritidshus på Lyckevägen såldes av oss 2021-10-10. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Lyckevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.