Ormvråksvägen 3 / Falkagård / Falkenberg

Fräsch fyra på Falkagård!

Slutpris
400 000 kr
Boarea
105 kvm
Avgift
8 142 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2019-09-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ormvråksvägen såldes av oss 2019-09-10. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Ormvråksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Falkagård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu säljer vi en fin 4:a på Falkagård inte långt ifrån Falkenbergs centrum. Här har utomhusmiljön i kvarteret rustats upp och man har nära till både förskolor, livsmedelsbutik och handelsområden. Lägenheten har även den fått ett lyft där t.ex. nya, enhetliga golv lagts in i hela bostaden, alla ytskikt är ommålade och badrummet har fräschats upp med bl.a. ny kommod och handfat. En härlig och rymlig bostadsrätt som dessutom bjuder på stort vardagsrum och balkong! Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Falkagård

Familjärt område nära både centrum och natur där det både finns hyreslägenheter och bostadsrätter.

Familjeliv

På Falkagård ligger förskolan Solhagens förskola och i intilliggande områden finns ytterligare förskolor. Man har även nära till F-9 skolorna Skogstorpsskolan och Tångaskolan och i centrum ligger Falkenbergs gymnasieskola. Barnfamiljerna i området är många och här blandas kulturer från hela världen.

Nära mycket

På ett par minuter når man Falkenbergs centrala delar med cykel. På vägen passerar man även Lokstallarnas handelsområde med bl.a. ICA-butik, Team Sportia, apotek och systembolag. Man har även nära till Smedjeholmens handelsområde med Fynda som största dragplåster. Samtidigt som handel och centrum är nära så ligger även Falkenbergs landsbygd inom räckhåll. Både fina skogspartier med härliga promenadstråk och mysiga landsvägar med milsvid utsikt i form av åkermark och ängar.

Ett liv i rörelse

Förutom närheten till fina promenad- & löprundor så härstammar även fotbollsföreningen FC Falkgård från området. På cykelavstånd når man flera gym, fotbollsplaner och idrottshallar.

Kommunikation

Från Falkagård går det kontinuerligt bussar och via cykelväg tar man sig smidigt hela vägen till Falkenbergs station. Här bor man nära det mesta! Bild: HN.se

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.