Prästängsvägen 6 / Fajans / Falkenberg

Slutpris
2 100 000 kr
Referensnummer
168 109
Boarea/biarea
175/41 kvm
Driftkostnad
34 600 kr/år
Tomtarea
525 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-02-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Prästängsvägen 6 såldes av oss 2014-02-28. Se alla våra försäljningar i Falkenberg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fajans är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna trivsamma familjevilla i 1,5-plan på populära Fajans med bra läge längst in på återvändsgata. Huset erbjuder 5 rum och kök, vidbyggt garage och ett påkostat uterum - allt i mycket fint skick! Huset är tillbyggt -93 med groventré och samtidigt gjordes badrummet större. Husets nedervåning totalrenoverades 2000 då man bl. a. installerade vattenburen golvvärme, nytt kök och tvättstuga. Ett bekvämt boende med Fajansskolan ca 50 m bort, närhet till vackra promenadstråk kring Ätran och med cykelavstånd till centrum och Skrea Strand. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.