Solhagavägen 20C / Falkagård / Falkenberg

Fint renoverad 3:a i markplan med inglasat uterum, grästäppa och p-plats!

Slutpris
535 000 kr
Boarea
87.5 kvm
Avgift
7 055 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2020-07-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Solhagavägen såldes av oss 2020-07-06. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Solhagavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Falkagård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu släpper vi en väldigt välvårdad och fräsch 3:a i markplan på Falkagård. Uteplats på både fram- och baksidan samt ett fantastiskt inglasat uterum som förlänger säsongen. I lägenheten ligger det ett fint golv i hela lägenheten som ger en enhetlig känsla, snyggt kök med ny diskmaskin och spis, två sovrum och en rymlig walk-in-closet! Vardagsrummet har delvis öppen planlösning mot matplatsen och köket och i badrummet finns komb. tvättmaskin och torktumlare från 2019 och bra arbetsytor.

På Falkagård finns flera förskolor, lekplatser och man har dessutom närhet till centrum och flera av Falkenbergs skolor.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Falkagård

Familjärt område nära både centrum och natur där det både finns hyreslägenheter och bostadsrätter.

Familjeliv

På Falkagård ligger förskolan Solhagens förskola och i intilliggande områden finns ytterligare förskolor. Man har även nära till F-9 skolorna Skogstorpsskolan och Tångaskolan och i centrum ligger Falkenbergs gymnasieskola. Barnfamiljerna i området är många och här blandas kulturer från hela världen.

Nära mycket

På ett par minuter når man Falkenbergs centrala delar med cykel. På vägen passerar man även Lokstallarnas handelsområde med bl.a. ICA-butik, Team Sportia, apotek och systembolag. Man har även nära till Smedjeholmens handelsområde med Fynda som största dragplåster. Samtidigt som handel och centrum är nära så ligger även Falkenbergs landsbygd inom räckhåll. Både fina skogspartier med härliga promenadstråk och mysiga landsvägar med milsvid utsikt i form av åkermark och ängar.

Ett liv i rörelse

Förutom närheten till fina promenad- & löprundor så härstammar även fotbollsföreningen FC Falkgård från området. På cykelavstånd når man flera gym, fotbollsplaner och idrottshallar.

Kommunikation

Från Falkagård går det kontinuerligt bussar och via cykelväg tar man sig smidigt hela vägen till Falkenbergs station. Här bor man nära det mesta! Bild: HN.se

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.