Spireastigen 14B

Spireastigen 14B

Slutpris

2 000 000 kr


Kristineslätt— Falkenberg

Spireastigen 14B


Slutpris
2 000 000 kr

Kristineslätt— Falkenberg

Bostadsrätt med radhuskänsla!

En mycket fin 4:a i två plan som stod färdig så sent som 2016. Ljusa, rymliga rum med enhetliga golv, ett toppmodernt och fräscht IKEA-kök, två badrum och nya vitvaror är bara några av fördelarna. Kristineslätt är dessutom ett barnvänligt område med geografiskt perfekta förhållanden i det relativt lilla Falkenberg, eller vad sägs om cykelavstånd till strand, centrum och skog? Korta avstånd till förskolor, F-5 skolor och högstadieskolor? Eller att kvarteret stoltserar med både stadens nya arena samt Falkenbergs Ishall? Huset är ett så kallat BoKlok-hus, utvecklat av IKEA och Skanska, vilket innebär ett prisvärt, modernt och klimatsmart boende.


Boarea
108 kvm
Avgift
4 582 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2016-09-23

Mäklarhuset Falkenberg

Denna lägenhet på Spireastigen såldes av oss 2016-09-23. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Spireastigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.