Stenfalksvägen 5K / Ekhaga / Falkenberg

Slutpris
735 000 kr
Referensnummer
33 962
Boarea
47 kvm
Avgift
2 364 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-10-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stenfalksvägen såldes av oss 2014-10-30. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Stenfalksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekhaga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Naturskönt beläget och endast ca en kilometer från Falkenbergs centrum ligger denna välplanerade tvårumslägenhet i markplan.

Lägenheten, en välplanerad tvåa om ca 47 kvm, är byggd 2010 och har bästa läget i området!
Kök/vardagsrum är i öppen planlösning och de mörka köksluckorna är ett snyggt och uppskattat tillval. I övrigt finns ett trevligt sovrum och ett rymligt badrum med tvättmöjligheter.

Här bor man praktiskt med egen ingång och uteplats såväl vid entrén som mot den gemensamma innergården. På den mysiga innergården finns förutom planteringar och lekplats även ett inhägnat poolomårde med pool samt WC/dusch. Tänk vad härligt att kunna börja varje sommarmorgon med att ta ett dopp i den uppvärmda poolen precis utanför den egna uteplatsen!

Välkommen till Stenfalksvägen 5K!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.