Syrenvägen 8 / Skogstorp / Falkenberg

Slutpris
1 850 000 kr
Referensnummer
174 645
Boarea/biarea
124/34 kvm
Driftkostnad
32 500 kr/år
Tomtarea
875 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan med källare
Såld
2014-02-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Syrenvägen 8 såldes av oss 2014-02-09. Se alla våra försäljningar i Falkenberg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skogstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en stor villa med 4 rum o kök, ca 124 kvm i våningsplanet. I källaren nyttjar man nästan samma yta till boyta förutom några förrådsrum. Mysig gillestuga med öppen spis med insats, dusch och bastu avdelning, två sovrum/kontor och tvättstuga. Vidbyggt garage och även en friggebod. Rejält uterum och två mindre trädäck utanför. Bergvärme är installerat och ger låga uppvärmningskostnader! Huset ligger på en hörntomt mitt i samhället som har mycket att erbjuda, välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.