Vinbovägen 11 / Vinbergs kyrkby / Falkenberg

Slutpris
2 075 000 kr
Referensnummer
122 343
Boarea/biarea
120/152 kvm
Driftkostnad
30 110 kr/år
Tomtarea
1 407 kvm
Sovrum
6 Sovrum
Byggnadstyp
Etagevilla med källare
Såld
2014-03-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Vinbovägen 11 såldes av oss 2014-03-24. Se alla våra försäljningar i Falkenberg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vinbergs kyrkby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Söker ni ett hus med karaktär och spännande planlösning? Då kan detta vara huset ni letar efter! I barnvänliga Vinbergs kyrkby, ca 6 km från centrum, finns detta originella hus byggt -71. Huset har en sammanlagd area om ca 272 kvm och erbjuder bland annat 6 sovrum, IKEA-kök, vardagsrum med täljstenskamin, uterum, hobbyrum, bastu och mycket annat! Den här bostaden upplevs bäst på plats! Promenadavstånd till förskola, skola och lekplatser. För den som pendlar kommer man snabbt ut på motorvägen och det är cykelavstånd till järnvägsstationen. Låga uppvärmningskostnader och baksidan gränsar till öppna fält. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.