Torstensviksvägen 6E / Frillesås - Centrum / Frillesås / Kungsbacka

Vid torget i Frillesås med närhet till det mesta, 4-rums lägenhet om 96 kvm i gott skick.

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea
96 kvm
Avgift
3 884 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Torstensviksvägen såldes av oss 2019-11-11. Se alla våra försäljningar i Frillesås samt även på Torstensviksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frillesås - Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vid torget i Frillesås med servicen runt knuten och kommunikationerna i närheten(bl.a. pendelbuss till Åsa Station) och endast ca. 1,4 km till fina havsbad kan vi nu presentera en 4-rums lägenhet om 96 kvm i fräscht skick. Lägenhet ligger på våning 2 och har 2 sovrum på entréplan ett som sovrum på loftet med klädkammare. Här finns inglasat uterum, helkaklat bad med tvättmaskin och torktumlare, välutrustat kök m.m. Stort förråd under uterummet. Centralare än så här kan man inte bo i Frillesås. Välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.