Gunnars väg 2a / Digesgård / Glommen / Falkenberg

Första raden mot havet med full havsutsikt!

Slutpris
5 500 000 kr
Boarea/biarea
52/8 kvm
Driftkostnad
11 240 kr/år
Tomtarea
1 018 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2016-11-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Gunnars Väg såldes av oss 2016-11-25. Se alla våra försäljningar i Glommen samt även på Gunnars Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Digesgård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu kan din dröm bli verklighet! Bästa läge i första raden mot havet, vad mer kan man önska. Här finns en fastighet som har älskats av nuvarande ägare i många år men nu är det dags för nästa familj att ta över. Här finns en stuga som är byggd på 40-talet och är tillbyggd på 80-talet till nuvarande storlek, invändigt finns ett stort allrum, 2 sovrum, köksavdelning och badrum med dusch och tvättmaskin. Utvändigt finns ett vidbyggt förråd/gästrum samt är garaget avdelat för extra sängplatser och även plats för redskap mm. Här finns alltså plats för många att umgås och njuta av havets salta vindar, bad, sol och fina promenader vid havet. Välkommen att boka visning och omges av havet var du än är på tomten och i huset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration