Bjerevägen 2 / Gullbrandstorp / Halmstad

GULDKORN MED ETT MAGNIFIKT LÄGE & SEMESTERFEELING!

Slutpris
5 000 000 kr
Boarea
ca 170 kvm
Driftkostnad
43 891 kr/år
Tomtarea
1 885 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2017-07-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Bjerevägen såldes av oss 2017-07-04. Se alla våra försäljningar i Gullbrandstorp samt även på Bjerevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gullbrandstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I norra Gullbrandstorp med ett av områdets bästa tomter intill skogs- och grönområde kan vi nu erbjuda denna vitputsade villa med stor karaktär. Villan är byggd i början på 1900-talet men genomgick en omfattande renovering samt tillbyggnad 1993 och har sedermera förädlats ytterligare och renoverats i en modern tilltalande stil. Boytan upplevs som mycket generös med härliga umgängesytor, separata TV- och biorum samt en avskild sovavdelning med sovrum, walk-in-closet och badrum. På övre plan finns även gästrum och biorum.

Vi charmas av vinklar och vrår, en vacker kakelugn och framknackad murstock vilket tillsammans med renoverat kök och två lyxiga badrum bjuder på en boendemiljö utöver det vanliga. I flera rum sitter infällda downlights i taket, från kök/matplats nås uterum och poolområde via maffigt skjutparti mm. Här är det både mysigt och imponerande på samma gång! Lägg därtill en underbar tomt med en avkopplande baksida med poolområde, stensättningar, pergolamarkis och grillplats i rakt söderläge!

Välkomna till en spännande visning :)

/Tommy & Henrik

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration