Sök Meny
Såld

Halmstad / Gullbrandstorp / Bjerevägen 2

GULDKORN MED ETT MAGNIFIKT LÄGE & SEMESTERFEELING!

I norra Gullbrandstorp med ett av områdets bästa tomter intill skogs- och grönområde kan vi nu erbjuda denna vitputsade villa med stor karaktär. Villan är byggd i början på 1900-talet men genomgick en omfattande renovering samt tillbyggnad 1993 och har sedermera förädlats ytterligare och renoverats i en modern tilltalande stil. Boytan upplevs som mycket generös med härliga umgängesytor, separata TV- och biorum samt en avskild sovavdelning med sovrum, walk-in-closet och badrum. På övre plan finns även gästrum och biorum.

Vi charmas av vinklar och vrår, en vacker kakelugn och framknackad murstock vilket tillsammans med renoverat kök och två lyxiga badrum bjuder på en boendemiljö utöver det vanliga. I flera rum sitter infällda downlights i taket, från kök/matplats nås uterum och poolområde via maffigt skjutparti mm. Här är det både mysigt och imponerande på samma gång! Lägg därtill en underbar tomt med en avkopplande baksida med poolområde, stensättningar, pergolamarkis och grillplats i rakt söderläge!

Välkomna till en spännande visning :)

/Tommy & Henrik

Sponsrade länkar
Halmstad / Gullbrandstorp
Bjerevägen 2
Slutpris: 5 000 000 kr
Boarea: ca 180 kvm
Driftkostnad: 43 891 kr/år
Tomtarea: 1 885 kvm
Rum: 7 rum (4-5 sovrum)
Såld: 2017-07-04
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Halland / Gullbrandstorp / Bjerevägen