Sök Meny
Såld

Halmstad - Vallås / Bergängsvägen 7 B

TOTALRENOVERAD TREA I MARKPLAN

Vi har återigen fått förmånen att presentera en lägenhet i toppklass och med ett markplansläge vilket i detta fall erbjuder en inramande trädgård med fina planteringar, altandäck och inte minst en inglasad altan i modell större. Vidare erbjuds ett renoverat kök med bl.a. bra förvaring från golv till tak, ett helkaklat badrum med smidig och praktisk tvättavdelning samt i övrigt genomgående nya ytskikt i samtliga rum. Varmt välkommen att besöka kanske Vallås finaste 3:a i en av Riksbyggens mest populära föreningar vilken erbjuder bekvämligheter till sina medlemmar så som samlingslokal/festlokal, bastu, övernattningslägenhet och biltvätt etc.

Månadsavgiften till föreningen är "all inclusive" dvs. förutom värme, vatten, renhållning och bostadsrättstillägg så ingår även all hushållsel samt ett brett kanalutbud via Telia.

/Henrik & Tommy

Sponsrade länkar
Halmstad / Vallås
Bergängsvägen 7 B
Slutpris: 1 650 000 kr
Boarea: 75 kvm
Avgift: 4 744 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld: 2016-12-09
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Halland / Halmstad / Bergängsvägen