Bergängsvägen 7 B / Vallås / Halmstad

TOTALRENOVERAD TREA I MARKPLAN

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
75 kvm
Avgift
4 744 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2016-12-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bergängsvägen såldes av oss 2016-12-09. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Bergängsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vallås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi har återigen fått förmånen att presentera en lägenhet i toppklass och med ett markplansläge vilket i detta fall erbjuder en inramande trädgård med fina planteringar, altandäck och inte minst en inglasad altan i modell större. Vidare erbjuds ett renoverat kök med bl.a. bra förvaring från golv till tak, ett helkaklat badrum med smidig och praktisk tvättavdelning samt i övrigt genomgående nya ytskikt i samtliga rum. Varmt välkommen att besöka kanske Vallås finaste 3:a i en av Riksbyggens mest populära föreningar vilken erbjuder bekvämligheter till sina medlemmar så som samlingslokal/festlokal, bastu, övernattningslägenhet och biltvätt etc.

Månadsavgiften till föreningen är "all inclusive" dvs. förutom värme, vatten, renhållning och bostadsrättstillägg så ingår även all hushållsel samt ett brett kanalutbud via Telia.

/Henrik & Tommy

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration