Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Halmstad / Vallås
Bergängsvägen 7 B
Utgångspris: Kalkyl 975 000 kr
Anmäl bud
Boarea: 75 kvm
Avgift: 4 744 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 sovrum
Våning: 1 av 2 (Hiss finns ej)

Halmstad - Vallås / Bergängsvägen 7 B

TOTALRENOVERAD TREA I MARKPLAN

Vi har återigen fått förmånen att presentera en lägenhet i toppklass och med ett markplansläge vilket i detta fall erbjuder en inramande trädgård med fina planteringar, altandäck och inte minst en inglasad altan i modell större. Vidare erbjuds ett renoverat kök med bl.a. bra förvaring från golv till tak, ett helkaklat badrum med smidig och praktisk tvättavdelning samt i övrigt genomgående nya ytskikt i samtliga rum. Varmt välkommen att besöka kanske Vallås finaste 3:a i en av Riksbyggens mest populära föreningar vilken erbjuder bekvämligheter till sina medlemmar så som samlingslokal/festlokal, bastu, övernattningslägenhet och biltvätt etc. Månadsavgiften till föreningen är "all inclusive" dvs. förutom värme, vatten, renhållning och bostadsrättstillägg så ingår även all hushållsel samt ett brett kanalutbud via Telia. /Henrik & Tommy

Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  HALL Laminatgolv i valnöt med tydliga ådror vilket till stora delar är genomgående för lägenheten, tjusigt! Ljusa tapeter på väggarna. SOVRUM Första sovrummet hittar vi direkt till höger ifrån hallen. Laminatgolv i ek och blommönstrade väggar i ljusblått. Bra förvaring i garderober och plats för skrivbord. BADRUM Läckert nyrenoverat badrum (Comfort butiken) precis till vänster från entrén. Helkaklat från golv till tak med brunt golv och väggar i beige samt brunt kakel bakom tvättställ och spegel. Spotlights i taket med dimmer och trivsam komfort med golvvärme samt en smart och praktisk tvättavdelning. Utrustning: wc, dusch med vikbara väggar, tvättställ med underskåp, spegel med inbyggt ljus, tvättmaskin (Indesit) och handdukstork. (Förberett för torktumlare) SOVRUM Lägenhetens andra sovrum som ligger vägg i vägg med det första. Laminatgolv i ek och ljusa väggar med randig fondtapet samt praktisk skjutgarderob. VARDAGSRUM Rymligt vardagsrum med plats för stor soffa och matbord. Laminatgolv i valnöt och ljusa väggar samt ett härligt ljusflöde via stort fönsterparti ut mot inglasad altan, lättmöblerat! Altanen i sig är lite extra rymlig (ca: 15 kvm dvs. mer än normalt på området) och utanför finns en trevlig trädgårdsyta vilken är inramad med staket och planteringar, här finns även ett altandäck. KÖK Kök är från IKEA med vita högblanka luckor och snyggt inbyggda kapitalvaror. Gott om förvaring i skåp från golv till tak och en naturlig plats för matbord utmed fönster mot trädgård. Utrustning: spishäll, ugn, fläkt, diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd (side-by-side) och mikrovågsugn.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  75 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  3 rum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1973
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme
 • Beskrivning
  2-vånings flerbostadshus.
Energideklaration
 • Energiprestanda
  244 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd Datum: 2009-07-23
TV- och Internetanslutning
 • I månadsavgiften ingår ca 30 kanaler via Telia. Bredband via fiber finns indraget (Telia) och bostadsrättsinnehavaren tecknar själv avtal.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Föreningen disponerar 63 st garageplatser (250kr/mån). Kösystem tillämpas. Det finns även ett flertal parkeringsplatser utan kostnad där "först till kvarn" principen gäller.
Övrigt
 • Lägenheten är totalrenoverad från 2014 och framåt vilket bl.a. innefattar: - Nytt kök - Nytt badrum - Samtliga ytskikt (golv, väggar) - Trädgård med bl.a. staket och planteringar.
Ekonomi
 • Avgift
  4 744 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme, vatten, el och kabel-TV
 • Kommentar till månadsavgift
  Förråd ingår i lägenheten och finns i trapphus på Bergängsvägen 7A.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,60352
 • Andel av årsavg.
  0,60966
 • Andelstal insats
  Uppgiften saknas i föreningens register
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  Värme, vatten, renhållning, bostadsrättstillägg, hushållsel och ett brett kanalutbud via Telia.
 • Planerade avgiftsändringar
  Föreningen ändrade årsavgiften senast 2015-07-01 då den höjdes med 2%. Efter att ha antagit budgeten för det kommande verksamhetsåret har styrelsen beslutat om oförändrad årsavgift.
Föreningen
 • Benämning
  BRF Halmstadshus Nr 6.
 • Allmänt
  Föreningen äger fastigheterna Valrossen 1 och 3 i Halmstads kommun. På fastigheten finns 177 lägenheter uppförda enligt följande: 6 st 1 rok, 94 st 2 rok, 73 st 3 rok och 4 st 4 rok. Föreningen disponerar även 63 st garageplatser. Byggnaderna är uppförda 1973. Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar där även ett kollektivt bostadsrättstillägg bekostas av föreningen. De boende behöver enbart teckna en hemförsäkring. Besök gärna föreningens hemsida för mer information, www.halmstadshus6.se.
 • Kommande avgiftshöjningar
  Föreningen ändrade årsavgiften senast 2015-07-01 då den höjdes med 2%. Efter att ha antagit budgeten för det kommande verksamhetsåret har styrelsen beslutat om oförändrad årsavgift.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Tvättstugan är renoverad och belägen i markplan. För medlemmarna i föreningen finns följande att tillgå: Samlingslokal/festlokal, motionslokal, bastu, "gör det själv hall", biltvätt, övernattningslägenheter (2 st) och cykelrum.
Området
 • Vallås är ett bostadsområde med ca 6000 invånare och ligger ca 3 km öster om Halmstads centrum. Bebyggelsen är blandad med villor, hyresrätter och bostadsrätter.Området är i stort sett bilfritt då all biltrafik leds i en slinga runt bebyggelsen. Det finns gott om grönområden, promenadstråk, motionslingor och fotbollsplaner. Lokaltrafikens bussar går in till centrum fyra gånger i timmen. Promenadavstånd till hundrastplats, affärer, apotek, vårdcentral och skolor gör området populärt för barnfamiljer. Barnomsorgen är väl utbyggd.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.