Bergängsvägen 9F

Bergängsvägen 9F


Vallås— Halmstad

Bergängsvägen 9FVallås— Halmstad

Kvadratsmart etta i markplan!

I detta lugna område på Vallås kan vi nu erbjuda en etta på totalt 37 kvm med stensatt uteplats utanför den egna entrén. Lägenheten består av kök med plats för matbord, allrum samt stort badrum med badkar.

I Riksbyggens Halmstadshus nr 6 bor man i en välskött solid förening med bra ekonomi, i månadsavgiften ingår värme, kallvatten, elnätsavgift (ej förbrukning) TV (ca 40 kanaler), Internet (100/100 mbit), ip-telefoni samt bostadsrättstillägget. Föreningen erbjuder bekvämligheter som samlingslokalen "Träffpunkten" med bland annat festlokal (för cirka 80 gäster), bastu, övernattningslägenhet, grillplats, lekplats etc. Här finns gott om grönområden och samtidigt är det nära till affärer, vårdcentral och skolor vilket gör området populärt.

Kommunikationerna till centrum är utmärkta med bussar in till centrum flera gånger i timmen och väljer man cykeln så finns det cykelbana hela vägen. Många trevliga promenadstråk i närheten med skog och sjö, samt så ligger Travet och Sperlingsholm i närheten.

Vi ses väl på visningen? Med vänliga hälsningar Sara Johansson 073-507 40 41 Mäklarhuset


Boarea
37 kvm
Avgift
3 411 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
-1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-03-01

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Bergängsvägen såldes av oss 2024-03-01. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Bergängsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad