Byvägen 27 B / Snöstorp / Halmstad

Lugnt och harmoniskt boende för er över 55 år!

Slutpris
2 010 000 kr
Boarea
82 kvm
Avgift
5 244 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-02-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Byvägen såldes av oss 2019-02-15. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Byvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Snöstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Brf Hästhagen erbjuder ett fantastiskt boende för er över 55 år, troligen ett av Halmstads mest uppskattade. Här erbjuds ett smidigt boende i en härlig miljö som är ett naturligt steg för er som vill slippa skötsel och underhåll, men ändå ha villakänslan kvar!

Detta är en välskött trerummare om 82 kvm med inglasat uterum samt stensatt uteplats i soligt söderläge och fri vy mot allmänning. I anslutning finns en lättskött trädgård som bibehåller känsla av att bo i egen villa. Invändigt väntar en ljus boendemiljö med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där den utökade takhöjden ger rikligt ljusinsläpp och en attraktiv rymd. Skön komfort med vattenburen golvvärme (fjärrvärme) i hela bostaden. Förvaringsutrymmena är ypperliga med stor klädkammare invändigt och ett rymligt förråd i nära anslutning vilket kan vara skönt om man kommer från ett större boende. Dessutom har man en helt egen carport rakt framför huset intill förrådet (vissa har gjort om det till garage). Mycket smidigt!

Närheten till matbutik, vårdcentral och annan service gör även läget extra attraktivt.

Varmt välkomna till ett av Halsmtads mest förnäma 55+ boende :)

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration