Fregattvägen 11 / Karlstorp / Halmstad

Spännande villa med en kontinental arkitektur och påkostade materialval!

Slutpris
3 975 000 kr
Boarea/biarea
191/26 kvm
Driftkostnad
27 672 kr/år
Tomtarea
603 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2017-11-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Fregattvägen såldes av oss 2017-11-22. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Fregattvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Karlstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Pampig villa om nästan 200 kvm med en kontinental arkitektur, stora fina ytor och behagligt ljusflöde via stora fönsterpartier. Vidbyggt garage och förråd med åtkomst via groventré/tvättstuga, gör livet smidigt och bekvämt! Vi gillar den praktfulla entrén med ett vackert marmorgolv, direkt märker vi att villan är något alldeles extra. Vidare finner vi kvalitativt kök från HTH, renoverad och praktisk tvättstuga (HTH), helkaklat badrum med bastu, gästtoalett, allrum, matsal och vardagsrum i vinkel samt hela fem sovrum! Uteplatser i form av ett inglasat uterum, två stensatta uteplatser och en balkong.

Villan uppvisar ett mycket gott skick där nuvarande ägare omsorgsfullt vårdat och löpande renoverat. Karlstorp ligger med ett vackert naturnära läge där åkrar och naturreservat ligger lika nära som hav, strand och golfbana.

Varmt välkomna till Fregattvägen 11.

/Tommy & Henrik

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration