Trottabergsvägen 6

Trottabergsvägen 6

Slutpris

4 000 000 kr


Albinsro / Ranagård— Halmstad

Trottabergsvägen 6


Slutpris
4 000 000 kr

Albinsro / Ranagård— Halmstad

Livet på landet nära stan!

Här har ni den! En ljuvlig plats där liv och längtan kan landa bland åkrar och öppna fält. På ett högt och fint läge mellan Halmstads två nya områden Albinsro och Ranagård finns nu denna unika möjlighet att låta sin husdröm slå in.

Bygg ditt drömboende på denna generösa fastighet om hela 2 340 kvadratmeter där baksidan är helt privat med en inramande stengärdsgård mot grönområdet på andra sidan, här kan man njuta man av solen i princip hela dagen fram tills himlen står som en karamell framåt 21-tiden en ljummen sommarkväll. En kort cykeltur bort så är man vid havet och även stan nås på en kvart. De små kan cykla själv till den nya Ranagårdsskolan och Flygstadens stora utbud hittar man inom bekvämt räckhåll. Kossorna betar vidare i hagen och landet-känslan finns kvar, välkommen till Trottaberg!

OBS! Fastigheten är enligt detaljplanen avstyckningsbar. Bergvärme, kommunalt vatten och avlopp samt fiber finns på fastigheten. Befintliga byggnader på fastigheten har stora underhållsbehov.

Fastigheten säljs med så kallad friskrivning från dolda fel. Köparen får själv och ihop med sakkunniga personer undersöka byggnaderna med tillbehör efter eget önskemål innan kontraktsdag


Boarea
207 kvm
Driftkostnad
27 757 kr/år
Tomtarea
2 340 kvm
Såld
2024-06-04

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Trottabergsvägen såldes av oss 2024-06-04. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Trottabergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.