Mäklare i Halmstad

Henrik Borglin

Henrik Borglin

Henrik Borglin

Fastighetsmäklare / Delägare / Bygg- & fastighetsekonom

Kontor
Halmstad
Talar

Mäklare i Halmstad

Henrik Borglin

Jag har arbetat som mäklare sedan 2007 och äger Mäklarhuset tillsammans med min barndomsvän Tommy Karlsson. Vi har varit två av Halmstads mest anlitade mäklare de senaste åren och brinner verkligen för att göra våra kunder nöjda. Jag har ett förflutet som hockeymålvakt och det har format mig till en noggrann lagspelare med känsla för de små detaljerna.

Mäklarkarriären så långt :)

2023 Högst försäljningsvärde Halmstad 2023 Flest antal sålda villor i Halmstad 2022 Högst försäljningsvärde Halmstad 2020 Högst försäljningsvärde Halmstad/Halland 2019 Flest antal publicerade Halmstad/Halland 2019 Högst försäljningsvärde Halmstad/Halland 2018 Flest antal publicerade Halmstad 2018 "Årets mäklare" inom Mäklarhuset Sverige 2017 Högst försäljningsvärde Halmstad 2016 Flest antal publicerade Halmstad

2018 "Årets mäklare" inom hela Mäklarhuset

Jag har haft förmånen att ta emot pris som "Årets mäklare" i hela Sverige. Jag var den mäklare som förmedlade flest objekt men även den mäklare som lyckades generera flest bud.

Ambition och drivkraft

Under årens lopp har jag haft förmånen att ta emot fina utmärkelser vilket jag är oerhört glad och tacksam över. Min ambition och drivkraft har alltid varit att försöka leverera Halmstads bästa mäklartjänst och det ena leder nog till det andra :). Jag kommer alltid till kontoret med ett leende på läpparna, att förmedla bostäder är bland det roligaste jag vet.

Bakgrund

Utbildad bygg- och fastighetsekonom (2002-2006). Registrerad fastighetsmäklare 2007. Ledamot i Mäklarsamfundet 2007. Mäklarhuset 2007, delägare 2014.

"Framgång föder framgång"
Google reviews
4.9

HittaMäklare
4.9Mäklare & medarbetare


Kundrecensioner

4,9

Mycket nöjd med försäljningen av ett radhus i Halmstad. Henrik Borglin är nog Halmstads bästa mäklare.
Jan Karlsson
Vi är så nöjda med Mäklarhuset i Halmstad och mäklare Henrik Borglin. I en trög marknad tog han över efter annan mäklare och med bättre bilder, texter och marknadsföring såldes vårt fina hus efter 2 månader. Tack Henrik, tack Mäklarhuset i Halmstad för ert engagemang och den trygghet ni skapar.
Åsa J Stierna
Hade först en annan mäklare i stan men fick ingen bra fart så kontaktade vi Mäklarhuset. Henrik Borgelin tog uppdraget och gör om allt från början med nya bilder mm, han lyssnar in, intervjuar oss, kommer med följdfrågor, han är genuint intresserad av att hjälpa oss. På 2 veckor är huset sålt och vi är enormt tacksamma och nöjda - Mäklarhuset i Halmstad och Henrik är riktiga Superstars!
Henrik Cronqvist
Vi kan verkligen rekommendera Mäklarhuset Halmstad och då specifikt Henrik Borglin. Vi hade en bra kontakt genom hela processen och Henrik är påläst, kunnig och väldigt trevlig. Det kändes tryggt och säkert att lämna allt i hans händer. Vi är väldigt nöjda med allt!
Malin Andersson
Tack för all hjälp med försäljningen av min villa! Väldigt bra bemötande av både Henrik och Madde! 👍🥰
Yvonne Emilsson
Är super nöjd med Henrik som mäklare. Han kämpade verkligen för en bra försäljning och har hjälpt mig flertalet gånger med flexibla lösningar. Rekommenderar varmt!
Zarah Björkman
Rekommenderar varmt Mäklarhuset i allmänhet och Henrik Borglin i synnerhet! Henrik har en exceptionell lokalkännedom och en hjälpsamhet utöver vad man kan förvänta sig inom ramen för uppdraget. I den iskalla bostadsmarknaden lyckades Henrik välja helt rätt strategi och hitta en perfekt köpare för vår bostad. Henrik har helt enkelt det där lilla extra som man önskar varje mäklare hade. Processen med Mäklarhuset var professionell, tydlig och smidig, i allt från första mötet till fotografering, annonsering och kontraktsskrivning. Man känner sig trygg och väl omhändertagen.
Mattias Karlsson
Kan varmt rekommendera Henrik Borglin. Vi har både köpt och sålt med Henrik och är väldigt nöjda. Han är mycket kunnig och professionell och inger ett stort förtroende. Han är ärlig, tydlig och vänlig.
Jakob Nielsen
Kan varmt rekommendera Henrik på Mäklarhuset. Vi har känt oss trygga under hela försäljningsprocessen. Henrik är professionell, lugn och vänlig. Bra på att återkoppla och komma med tankar om vägar framåt i affären. Tack ! / Anna & Anders
Anna Samuelsson
Super nöjda! Tack Henrik! Väldigt kompetent, enkel process och mötte oss mycket väl. Rekommenderar mäklarhuset! ⭐️
Ann Johansson
Vi sålde vår bostad med Henrik. Sympatiskt, professionellt, ärligt och jordnära bemötande genom hela processen. Något jag som både säljare och köpare uppskattar. Vi hamnade dessutom mitt i en svajande marknad som ingen kunde ha förutspått men också mitt i annat som kan hända i livet. Tack vare väldigt många öppna och ärliga dialoger tillsammans, transparens och kloka råd kunde vi som säljare känna oss trygga, mäklarhuset skötte detta utmärkt. Henrik var dessutom den enda mäklaren som vi var i kontakt med som faktiskt gav oss efterfrågade tips på vad vi kunde göra för att förbättra ett redan nytt hus, han påminner och gjorde affären så smidig som den bara kunde bli.
Pontus Andersson
Vi har sålt med både Tommy och Henrik. Båda är otroligt proffsiga och drivna. Ser ingen anledning till att välja en annan mäklarfirma.
Manuel Dahl
Väldigt nöjd med Mäklarhuset! Henrik har vart professionell, lugn och noggrann. Kan starkt rekommendera att välja Mäklarhuset!
Victor Olsson
Jättebra service och bemötande under hela processen! Henrik är en otroligt engagerad, kunnig och trevlig mäklare. Jag som säljare blir trygg när jag vet och förstår att Henrik har stor erfarenhet och är duktig på att sälja och hitta rätt kunder. Henrik var transparent genom hela processen och dessutom alltid tillgänglig! Jag har både köpt och sålt bostad via Henrik och Mäklarhuset, som alltid ger samma proffsiga bemötande!
Johan Nygren
Kan varmt rekommendera Mäklarhuset i Halmstad och vår mäklare Henrik Borglin som skött vår försäljningsprocess på ett mycket professionellt och förtroendeingivande sätt! Henrik har gedigen kunskap och erfarenhet av marknaden samt ett lugnt och tryggt bemötande. Vi skulle definitivt välja Henrik igen vid en framtida förmedling!
Victoria Lundberg
Vi är mycket nöjda med beslutet att låta Henrik förmedla vårt hus. Vi hade träffat flera mäklare innan vi valde just Mäklarhuset och Henrik. Vi föll för Henriks intresse för vårt objekt, hans kunskap i området och hans presentationsteknik. Detta med beaktan av priset för tjänsten de erbjuder. Han höll oss sedan uppdaterade kring intresse för vårt hus och vi hade kontakt efter varje visning samt när budgivningen var i slutskedet. Då vi hade frågor under processens gång var Henrik lätt att få kontakt med via såväl e-post, sms och telefon. Vi upplevde även att fotografen som de samarbetar med var mycket professionell, tillmötesgående och trevlig. Likaså den mäklarassistent som var här inför försäljningen för att anteckna information om materialval etc. Vi säljer gärna med Henrik i framtiden!
Jennie Hemborg
"Henrik skapade tidigt förtroende genom att ta reda på våra förväntningar, vara påläst och planlägga försäljningsprocessen. Han var noga med att skapa en ärlig bild till köparna och hade en välvilja om att båda parter ska bli nöjda. Vi ger Henrik våra allra bästa rekommendationer. "
Eva Andersson Ericson
Mycket nöjd med vår mäklare Henrik. I ett tufft klimat lyckades han få många intresserade att komma på visning och sedan få igång en budgivning. Vi är nöjda över vårt val att anlita Mäklarhuset!
Per Åhlin
Mycket bra engagemang och återkoppling genom hela affären. Otroligt kompetent och kunnig mäklare som gjorde att vi kände oss trygga genom hela processen, mycket tack vare hans personlighet och profession. Vi rekommenderar varmt både Henrik och Mäklarhuset! Toppkvalitet!
Sophia
Stort engagemang och proffsigt bemötande genom hela affären. Har både köpt och sålt genom Henrik Borglin och kan ge både honom och Mäklarhuset två tummar upp!
Martin

Hitta till oss


Mäklarhuset Halmstad Köpmansgatan 10 (inne i Drottning Kristina-passagen, granne med Espresso House), 302 42 Halmstad

Öppettider


Måndag-Fredag 08:30-17:00


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.