Hagalundsvägen 26D

Hagalundsvägen 26D

Slutpris

3 550 000 kr


Söndrum/Pålsbo— Halmstad

Hagalundsvägen 26D


Slutpris
3 550 000 kr

Söndrum/Pålsbo— Halmstad

Attraktiv markplanslägenhet med eget garage!

Varmt välkomna till Hagalundsvägen 26D som har mycket att erbjuda om man är ute efter ett lättskött och lugnt boende i en lugn och trivsam miljö. På framsidan möts man av en liten trädgårdstäppa och en solig altan med fin vy ut över den gemensamma innergården med lummig grönska. Förutom uteplatsen på framsidan så finns det ytterligare en stenlagd altan på baksidan där man njuter av eftermiddags- och kvällssolen. Detta ljusa radhus om 106 kvm i ett plan är fördelat på två sovrum, badrum, gästtoalett, tvättstuga, stort vardagsrum (går att dela av för ett tredje sovrum) samt ett ljust TV-rum. En fin detalj är att alla fönsterbrädor är i marmor. Intrycken präglas av en välvårdad känsla.
Gott om förvaringsmöjligheter i form av både skjutdörrsgarderob, separat klädkammare flera garderober och förråd.

Till radhuset hör även en egen garageplats och det finns även gott om fria parkeringsplatser på området. Därtill tillhör två förråd. Här finns även flera lekplatser och området attraherar gammal som ung. Detta är boendet för er som vill bo med villakänsla men lägga minimalt med tid på skötsel och underhåll då föreningen är mycket välskött och kontinuerligt underhåller husen.

Månadsavgiften är 6769 kr och inkluderar garageplats, värme, TV och bostadsrättsförsäkring,

Välkommen på visning.


Boarea
ca 106 kvm
Avgift
6 769 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 1
Såld
2021-10-01

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Hagalundsvägen såldes av oss 2021-10-01. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Hagalundsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.