Hyltegatan 15

Hyltegatan 15

Slutpris

6 600 000 kr


Väster/Rotorp— Halmstad

Hyltegatan 15


Slutpris
6 600 000 kr

Väster/Rotorp— Halmstad

Magi på Hyltegatan

Terasshusen på Hyltegatan, signerade av Gösta Fredblad och Hugo Höstrup, är välkända i hela Halmstad och hett eftertraktade! Därför är vi extra glada över att vi nu kan erbjuda nr 15, ett riktigt läckert boende om 130+36 kvm i två plan med vidbyggt garage. I grunden ett gediget 60-talshus med stomme i betong, som med mycket kärlek och stor omsorg förvandlats till något utöver det vanliga. Här är det bara att flytta rakt in och njuta av sommaren 2022!

Husets entrévåning är helgat helt åt familjens sociala kompetens, med eller utan kompisar, släkt och vänner runt matsalsbordet eller i soffan. Från vardagsrummet har man en helt magisk vy över staden och ljuset flödar in i rummet via stora fönsterpartier i söderläge. Fönsterna är bestyckade med motordrivna screenmarkiser. Med en öppen planlösning ligger kök och matplats. Köket är en dröm och lämnar ingen besviken. Här samsas luckor i ljusgrått med bänkskiva i maffig carraramarmor. Maskinparken består av integrerad kyl & frys, inbyggd varmluftsugn, induktionshäll, frihängande spisfläkt, integrerad diskmaskin och vinkyl. En stor läcker köksö gör att de sociala ytorna verkligen maxas.

En trappa ner nås ett privat våningsplan med tre sovrum ut mot den insynsskyddade innergården plus ett allrum som rymmer hela familjen. Man behöver inte tänka på otympliga garderober i sovrummen då det finns en lyxig walk-in closet med måttanpassad inredning och belysning, bättre blir det inte. Carraramarmorn fortsätter in i badrummet på väggar och golv ihop med dubbla handfat samt stor takdusch.

Innergården har en magnifik utemiljö, stort soldäck med plats för både loungemöblerna likväl som matgrupp. Känslan är smått magisk och då insynen är begränsad är detta en privat skyddad oas nästan mitt i stan.

Kika på bilderna och njut, detta får man inte missa!


Boarea/biarea
130/32 kvm
Driftkostnad
38 430 kr/år
Tomtarea
212.4 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2022-04-29

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Hyltegatan såldes av oss 2022-04-29. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Hyltegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.