Långenäsvägen 17b / Stenhuggeriet / Halmstad

Slutpris
1 295 000 kr
Boarea
87 kvm
Avgift
4 861 kr/mån
Driftkostnad
1 239 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2015-03-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Långenäsvägen såldes av oss 2015-03-11. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Långenäsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stenhuggeriet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi besitter en förkärlek till Stenhuggeriet och med endast 239 meter till havet kan vi nu erbjuda en ljus & rymlig tvårummare om hela 87 kvm. Tänk att varje dag kunna njuta av den vackra havsutsikten som området har att erbjuda! Lägenheten ligger skyddat på andra våning med en tilltagen balkong i soligt söderläge. Som pricken över i:et ingår förutom tv, bredband & tele, även garage med en fjärrstyrd port. Bekvämt, bekymmersfritt och rogivande!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.