Logvägen 23

Logvägen 23

Slutpris

7 800 000 kr


Söndrum / Albinsro— Halmstad

Logvägen 23


Slutpris
7 800 000 kr

Söndrum / Albinsro— Halmstad

ATTRAKTIVT ENPLANSHUS PÅ ALBINSRO!

Här har vi ett hus för dig som vägrar att kompromissa i ett område som är minst sagt barntillåtet. På Logvägen 23 kan vi nu erbjuda denna ljusa välvårdade enplansvilla från Varbergshus (lösvirke) om 176 kvm från 2014 med en magiskt fin trädgård som behagar alla sinnen med dofter och sprakande färger. Tomtytan är både plan och rejäl -som gjort för både studsmatta och fotbollsmål. På den generösa altanen har man flera platser att välja mellan och både den stora utvändiga markisen och pergolan skänker skugga under varma sommardagar. Huset är i mycket fint skick, startklart för den växande familjen med totalt tre sovrum (kan utökas till fyra) och flera fina sällskapsytor som badar i ljus. Apropå bad så finns det två helkaklade badrum varav det ena även har en bastu plus en rejäl tvättstuga. Dessutom ett stort garage som rymmer både bil och allt annat som en barnfamilj kan tänkas samla på sig.

Det här är ett bo, perfekt för den sociala familjen som vill ha tid till annat än husfix. Lättskött i smidigt format, tryggt och nära till kompisar, skola, mataffärer, naturen , havet och jobbet i stan. Låga driftskostnader är ytterligare plus, viktigt att tänka på i dessa tider.

Vi ses på Logvägen 23!


Boarea
176 kvm
Driftkostnad
38 114 kr/år
Tomtarea
898 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-08-23

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Logvägen såldes av oss 2022-08-23. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Logvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.