Sniljegången 12

Sniljegången 12

Slutpris

3 775 000 kr


Frennarp— Halmstad

Sniljegången 12


Slutpris
3 775 000 kr

Frennarp— Halmstad

Familjevänlig bostadsrättsvilla på Frennarp

Vi på Mäklarhuset har under den senaste tiden haft flera lyckade försäljningar i och runtomkring Frennarp och hjälpt flera familjer att hitta hem! Nu kan vi erbjuda ett av Frennarps mest eftertraktade boenden nämligen ett mycket familjevänligt och prydligt 1,5-planshus om hela 137 kvm i mycket gott skick. Läget är ypperligt med baksida och trädgård mot grönområde/skog vilket bidrar till en privat avkopplande känsla. På entréplanet är de sociala ytorna samlade med kök och ett ljust rejält vardagsrum som rymmer både matgrupp och soffa. Dessutom ett inglasat uterum som tillsammans med den lummiga baksidan i härligt ger en ljuvlig utomhusmiljö. Förutom kök och vardagsrum finns även ett snyggt helkaklat badrum samt en praktisk tvättstuga. En trappa upp en mysig och privat sovrumsmiljö bestående av allrum, tre sovrum samt ett fräscht helkaklat badrum.

Här njuter man av ett familjevänligt boende med villakänsla utan att behöva lägga tid & energi på att ansvara för yttre underhåll mm. Huset ligger med ett optimalt läge intill grönområde och har närhet till både barnomsorg och skolor. Riksbyggen Brf Halmstadshus nr 8 är en mycket välskött förening med stabil ekonomi som erbjuder flera bekvämligheter för sina medlemmar såsom vaktmästare, lånesläp, festlokal, bastu mm.

I månadsavgiften om 5 399 kr ingår bredband, TV och bostadsrättstilläggsförsäkring.

Vi hjälper gärna dig också att hitta hem på Frennarp - välkommen att boka din visningstid!


Boarea
137 kvm
Avgift
5 399 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-05-12

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Sniljegången såldes av oss 2022-05-12. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Sniljegången.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.