Bäckgatan 12B / Hyltebruk / Hylte

Härlig suterrängvilla på Örnabäckshult

Slutpris
925 000 kr
Boarea/biarea
132/50 kvm
Driftkostnad
50 647 kr/år
Totalareal
800 kvm
Såld
2019-08-22
Bostaden är såld!

Denna villa på bäckgatan såldes av oss 2019-08-22. Se alla våra försäljningar i Hyltebruk samt även på bäckgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av bäckgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds ett stort och trevligt hus i genomgående fint skick. Ett ljust boende i två plan med balkong, källare, möjlighet för uthyrning eller eget boende. Bostaden har dessutom stora sällskapsytor, stora fönster och lättmöblerade rum.

I detta hus finns mycket som är värt att lyfta fram. Till höjdpunkterna hör ett rymligt och tidstypiskt kök med generösa arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Här finns ett generöst och trivsamt vardagsrum med stora fönster som släpper in solens strålar och naturlig plats för soffa och soffbord samt tre sovrum. Badrummet är stort och fräscht med dusch, handdukstork och handfat. Dessutom finns här en liten, praktisk och fräsch gästtoalett. Huset är uppdelat som två lägenheter. Idag bedrivs verksamhet på nedre plan, men kan lätt omvandlas till lägenhet och ovanvåningen används som bostad.

Här finns alla möjligheter att njuta av utomhuslivet på en stor och lättskött tomt i suterräng med välskött gräsmatta och rabatter. Dessutom erbjuder fastigheten en rymlig, insynsskyddad och takbeklädd uteplats med lättmöblerade ytor och plats för matbord och stolar samt en rymlig och solig balkong med sol hela morgonen och förmiddagen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.