Byås Andréngården

Byås Andréngården

Slutpris

660 000 kr


Hyltebruk— Hylte

Byås Andréngården


Slutpris
660 000 kr

Hyltebruk— Hylte

Unik dubbelkammarstuga med originaldetaljer.

Drömmer du om ett hem med karaktär och charm? Detta unika hus från 1860, beläget i Byås, strax utanför Hyltebruk, erbjuder just det och mer därtill. Här möts du av vackra originaldetaljer såsom trägolv och handblåsta fönster, vilket ger en gedigen och historisk upplevelse. Huset är byggt av traditionellt timmer vilket är lite av en raritet i dagens samhälle och ger en känsla av autenticitet.

Den lummiga trädgården är allt du kan önska dig; perfekt för härliga sommardagar med grillkvällar eller en stund under parasollet med en bok i handen. Här finns också utrymme för trädgårdsodling och lek för barnen.

Bostaden har en boarea på 70 kvm med två rum och kök samt två oinredda rum på ovanvåningen som inte räknas in i boarean. Perfekt för den mindre familjen, en singel eller ett par. Läget är också attraktivt då det är endast 10 minuter med bil till matvaruaffärer, skolor, restauranger och andra bekvämligheter.

I en gammal stallbyggnad finns redskapsbodar och utedass. Det finns även en klassisk jordkällare byggd i sten på tomten.
Upptäck den lilla bäcken som rinner i kanten av trädgården under våren. Kliv ner på gräsmattan via den charmiga korta stentrappan och njut av de mäktiga gamla träden vars kronor vakar över gården.


Boarea/biarea
70/60 kvm
Driftkostnad
10 402 kr/år
Tomtarea
5 195 kvm
Rum
4 rum (1-3 sovrum)
Såld
2024-07-08

Mäklarhuset Hyltebruk

Denna villa på Byås Andréngården såldes av oss 2024-07-08. Se alla våra försäljningar i Hyltebruk samt även på Byås Andréngården.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.