Haggatan 3

Haggatan 3

Slutpris

1 320 000 kr


Örnabäckshult— Hyltebruk— Hylte

Haggatan 3


Slutpris
1 320 000 kr

Örnabäckshult— Hyltebruk— Hylte

Smakfullt renoverad villa i populära Örnabäckshult

Välkommen till en sexrumsvilla om 104 kvm boyta och biyta om 122 kvm allt i 1 plan med källare, belägen på populära och trivsamma. Det här är ett välplanerat, barnvänligt och fräscht boende med pelletskamin, fina ytskikt, lättmöblerade rum och inredd källare. Huset har även fint ljusinsläpp, stora sällskapsytor och bra förvaringsmöjligheter.

En stor och praktisk hall med bra förvaringsmöjligheter, kapphängare och plats för möblemang välkomnar dig in i detta vackra hus. Här finns ett rymligt, modernt och funktionellt kök i neutrala färgkombinationer med bra med arbetsytor och gott om plats för matbord med stolar samt fyra sovrum och ett generöst och hemtrevligt vardagsrum med pelletskamin, luft/luft-värmepump, med plats för matgrupp, soffa och övrig inredning. Boendet erbjuder ett badrum och en toalett. Badrummet är fräscht, praktiskt och stilrent med toalett, badkar, handfat och badrumsskåp, samt toaletten är även den fräsch och stilren med toalett, handfat, spegel och badrumsskåp. Dessutom pryds detta hem av en stor altan på framsidan med utsikt över gatan och ett uterum och altandäck på baksidan som är insynsskyddat.

Här finns alla möjligheter att njuta av utomhuslivet på en stor och rogivande trädgårdstomt med välskött gräsmatta, altan på framsida och baksida, sandlåda och bod. Dessutom erbjuder fastigheten en mysig, inglasad altan med utgång till stort altandäck, plats för matbord, stolar och grillplats samt en stor och solig altan med plats för matbord, stolar och grillplats.

Omgivningarna runt Haggatan och den här delen av av Hyltebruk! Skolor, elbutik, matbutik och klädbutiker ligger ett stenkast från huset. En lätt promenad tar dig till allt vad centrum har att erbjuda eller till alla fina gångstråk i och runt orten. Letar du efter ett centralt boende med närhet till allt samhället har att erbjuda, naturen och idrottsanläggningar har du hamnat helt rätt!

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
104/122 kvm
Driftkostnad
42 778 kr/år
Tomtarea
1 236 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-12-18

Mäklarhuset Hyltebruk

Denna villa på haggatan såldes av oss 2019-12-18. Se alla våra försäljningar i Hyltebruk samt även på haggatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.