Holländaregatan 10

Holländaregatan 10


Hyltebruk— Hylte

Holländaregatan 10



Hyltebruk— Hylte

Villa med lugnt och familjevänligt läge

På trevliga Holländaregatan ligger denna tvåplansvilla med källare om två rum och kök. Här möts du av ett rymligt och ljust boende med bra förvaringsmöjligheter och fint ljusinsläpp. Ett öppet hus som behöver kärlek i form av renoveringar – här har du chansen att forma ditt drömboende!

Först välkomnas vi av en funktionell hall, och efter det finner vi ett rymligt kök med tapetserade väggar kakel längs diskbänk och plastmatta. Vidare finns här ett luftigt tvådelat vardagsrum med skjutdörrar i valv. Huset har ett sovrum och ett fräscht och praktiskt badrum som är utrustat med toalett, badkar och handfat. Praktisk gästtoalett i anslutning till köket och stort tvättutrymme och förvaringsrum i källare.

Fritt stående på tomten hittar du ett trippelgarage med bra förvaringsmöjligheter i form av vind och förrådsbod.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Kanalstadens hjärta. Gångavstånd till kanalen och dess trevliga gångstråk, natursköna Nittebo eller varför inte ta en cykeltur till Brexets fina badplatser.

Varmt välkommen till Holländaregatan!


Boarea/biarea
63/70 kvm
Driftkostnad
34 074 kr/år
Tomtarea
1 072 kvm
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2020-03-04

Mäklarhuset Hyltebruk

Denna villa på Holländaregatan såldes av oss 2020-03-04. Se alla våra försäljningar i Hyltebruk samt även på Holländaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.