Långenäsvägen 80

Långenäsvägen 80

Slutpris

15 000 000 kr


Kullavik— Kungsbacka

Långenäsvägen 80


Slutpris
15 000 000 kr

Kullavik— Kungsbacka

Håll utkik! Snart är fastigheten i Malevik till salu!

Välkomna till denna unika fastighet med fantastisk havsutsikt. Det fria läget med fönster i alla vädersträck gör bostaden väldigt ljus, här känns lite som ett eget örnnäste. När man kommer upp på berget i Malevik är det bara att låta axlarna sjunka ner och friden ta vid. Hemma i lugnet, i huset med dörrar ut till en stor trädgård och altan, med gott om plats för olika möblemang och bubbelpool. Här kan man njuta av havsutsikt och när solen har sin gång över himlen. Området kring fastigheten är en levande skärgårdsidyll.

Vi befinner oss på vackra Malevik med glittrande vatten som bjuder in till bad- och båtliv. Med egna båten når man snabbt Vrångö, Styrsö, Donsö, Brännö mm. Med bil och båt finns många skärgårdskrogar att upptäcka, golfbanor och stall för den som gillar ridning. Den enskilda vägen slingrar sig genom vacker natur med havet och ängar på vardera sida och hålls farbar året runt. Framme sker parkering på tomten, vid huset och plats finns för flera bilar. På tomten finns en vinterbonad friggebod och på någon minut är man nere vid stranden med gemensam brygga.

Fastigheten är belägen inom planlagt område, under länkar finner ni länk till kommunens detaljplan. Avgiften för vatten och avlopp erlagd av den nuvarande fastighetsägaren. Köparen behöver tänka på att vid anslutning av vatten ska ett vattenprov tas innan. Det bokas upp via nummer 0300-834108. Dagvattenledningar finns inte i området, det får tas omhand inom tomtmark. För mer information om VA och anslutningsavgifter kontakta Kungsbacka Kommun.


Boarea
100 kvm
Driftkostnad
36 264 kr/år
Tomtarea
1 704 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-03-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.