Sandlyckans väg 49

Sandlyckans väg 49

Slutpris

2 650 000 kr


Kullavik— Kungsbacka

Sandlyckans väg 49


Slutpris
2 650 000 kr

Kullavik— Kungsbacka

Barnvänligt område

Tillfälle!! Bygg ditt drömhus på stor tomt i bra läge, omvälvd av grönska men samtidigt nära kommunikationer där Blå express tar dig till bland annat Linnéplatsen på ca 20 minuter, du har Kullaviks Montessoriskola på 5 min promenad avstånd och Kullaviksskolan på 15 min promenad.

Detaljplanerat område - tillåter hela 200 kvm byggyta. Se detaljplan, planbestämmelser mm som finns uppladdade.

Per Andersson från Myresjöhus har tagit fram bra förslag på hus som passar på tomten, se bifogade bilder och kalkyler. Nyckelfärdigt hus inkl. "allt" dvs tomtpris, lagfart, markarbete, VA&el-anslutning, grusad p-plats, bygglovskostnader mm samt färdig villa (159 + 8 kvm / 7 rok varav 4 sovrum) för totalpriset 7,100,000 kr. Alternativt en större exklusivare villa med stor terrass och carport för totalpriset 8,300,000kr. För mer information kring Myresjöhus förslag kontakta Per Andersson direkt på 0706-02 15 00 eller per.andersson@myresjohus.se.

Mäklarhuset / Simon Svedlund förmedlar tomten. Det går bra att själv åka ut till tomten precis när som helst och gå och titta. En enkel trappa med altan har byggts för att uppleva tomtens läge bättre. All info om tomten / fastigheten finns på plats.


Tomtarea
1 068 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
KUNGSBACKA BÅNGSBO 2:71
Såld
2020-05-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.