Klockarevägen 3 / Kungsäter / Varberg

Välskött villa mitt i byn!

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea/biarea
86/86 kvm
Driftkostnad
26 395 kr/år
Tomtarea
888 kvm
Rum
4 rum
Såld
2020-06-18
Bostaden är såld!

Denna villa på klockarevägen såldes av oss 2020-06-18. Se alla våra försäljningar i Kungsäter samt även på klockarevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av klockarevägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Klockarevägen 3 och detta ljusa hus vars hemtrevliga känsla inte undgår någon.

Här finner ni 172 välplanerade kvadratmeter i genomgående bra skick. Det generösa ljusinsläppet och det vinklade taket ger en fin känsla i hela huset.

De senaste åren har man bl.a. renoverat badrummet, lagt nytt tak och installerat en ny värmepump som bidrar till fastighetens låga driftkostnad. Här slipper man de stora renoveringarna och kan istället fokusera på det roliga i livet!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.