Bälgvägen 7

Bälgvägen 7

Slutpris

7 600 000 kr


Tölö— Kungsbacka

Bälgvägen 7


Slutpris
7 600 000 kr

Tölö— Kungsbacka

VILLA I TVÅ PLAN I CENTRALA KUNGSBACKA MED UTSIKT ÖVER GOLFBANAN

Nu har du tillfälle att flytta till en av de eftertraktade Onsalavillorna i Tölö Kyrkby. Detta är ett av de större husen som erbjuder bekvämt boende för hela familjen. Här kan man njuta av en idyllisk omgivning med närhet till skolor, förskolor, pendelstation och all annan bekvämlighet på nära avstånd.

På entréplan möts du av en rymlig hall med plats för avhängning i en garderob med skjutdörrar, detta bidrar till den organiserade känslan som är genomgående i hela huset. Köket från Ballingslöv är smakfullt renoverat i grått med vackra mässingdetaljer både på handtag och blandare. Här kan man laga mat i en inspirerande miljö och samtidigt umgås med familj och vänner som ryms vid det stora matbordet i burspråket där man har utsikt över trädgården och golfbanan. En praktisk tvättstuga med egen groventré gör vardagen enklare. Vardagsrummet erbjuder en mysig atmosfär och har utgång till en insynsskyddad altan där man kan njuta av lugna stunder och vacker utsikt över trädgården. Här finns flera vackra växter, såsom blodlönn, äppleträd och buskar som skapar en naturlig och fridfull känsla. Eftersom det finns flera uteplatser i olika väderstreck, har man möjlighet till sol hela dagen. På morgonen och förmiddagen har man sol på uteplatsen och på de två balkongerna på framsidan av huset. På eftermiddagen och kvällen finns solen på altanen på baksidan av huset. Sovrummet på entréplan kan även användas som ett perfekt hemmakontor om man har behov av det. På entréplan finns dessutom ett underbart badrum med dusch och toalett, smakfullt inrett med sobert kakel och eleganta mässingdetaljer.

En trappa upp på övre plan finns två sovrum med rogivande utsikt över trädgården. Det stora badrummet på övre plan är utrustat med ett hörnbadkar, handfat med kommod och toalett. Här finns flera fönster som släpper in naturligt söderljus och ger en behaglig atmosfär. En praktisk klädkammare i hallen ger gott om förvaringsmöjligheter. Allrummet på övre plan kan användas som ett stort sovrum eller som ett utrymme för hela familjen. Den rymliga känslan förstärks av det vackra ryggåstaket och de synliga takbjälkarna. Från allrummet har man dessutom tillgång till två balkonger med en härlig utsikt över Forsgårdens golfbana.

Detta hus erbjuder en fantastisk livsstil med närhet till naturen och Kungsbackas alla bekvämligheter.
Välkommen att boka in dig på visning!


Boarea/biarea
163/10 kvm
Driftkostnad
48 108 kr/år
Tomtarea
719 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-06-19

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna villa på Bälgvägen såldes av oss 2023-06-19. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på Bälgvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.