Britta Lenas Gata 82

Britta Lenas Gata 82

Slutpris

2 375 000 kr


Hammerö— Kungsbacka

Britta Lenas Gata 82


Slutpris
2 375 000 kr

Hammerö— Kungsbacka

2:A MED SOLIG ALTAN OCH INGLASAT UTERUM

Välkommen till denna trevliga 2:a, omgiven av grönska och med ett insynsskyddat läge som skapar en lugn och avslappnande atmosfär.

I denna lägenhet på entréplan får du ett generöst inglasat uterum och dessutom en rymlig altan som vetter mot en solig och avskild miljö. Detta ger möjlighet att njuta av soliga dagar på altanen där du kan grilla, ligga i solstolen, odla och njuta av den gröna omgivningen. Kallare dagar är uterummet ett perfekt extra rum att tända ljus i och höra regnet smattra. Här finns skjutbara partier vilket möjliggör att du kan tillbringa tid i uterummet även varma dagar genom att skjuta glaspartierna åt sidan och njuta av solen.

Köket har vita släta luckor och är välplanerat och erbjuder gott om förvaringsutrymmen samt en bekväm matplats för trevliga måltider. Sovrummet är rymligt och väl tilltaget med gott om plats för både säng och förvaring i garderoberna. Vardagsrummet är ljust och här ryms en större soffa och tv. Har du behov av ytterligare ett rum skulle du kunna dela av vardagsrummet och skapa ytterligare en sovplats. Badrummet är utrustat med badkar och här finns även tvättmaskin och torkskåp. I hallen finns en praktisk klädkammare för extra förvaring.

Denna lägenhet med både uterum och altan i ett grönskande och insynsskyddat läge är verkligen en pärla som du inte vill missa! Det finns möjlighet att komma på förhandsvisning redan nu, kontakta mäklaren för mer information.


Boarea
64 kvm
Avgift
4 918 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-04-19

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna lägenhet på Britta Lenas Gata såldes av oss 2024-04-19. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på Britta Lenas Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.