Örtagårdsgatan 37 / Södra Hammerö / Kungsbacka

RADHUSKÄNSLA - 2 UTEPLATSER & GARAGE

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea
73,4 kvm
Avgift
4 623 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1
Såld
2019-11-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Örtagårdsgatan såldes av oss 2019-11-07. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på Örtagårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Hammerö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mysig, stor och ljus 2:a med radhuskänsla. Här får du både balkong med utsikt, en stenlagd uteplats och ett garage. I omtyckta södra Hammerö bor du med närhet till det mesta i ett lugnt och trivsamt område. Skolor, kollektivtrafik, affärer och centrum ligger inom gång- och cykelavstånd.

Ni välkomnas in av den stenlagda uteplatsen som enkelt kan inredas med ett café-set där man kan avnjuta morgonkaffet. Väl inne i bostaden möts ni av en ljus hall med högt i tak och platsbyggd förvaring. En trappa upp finns ett ljust kök och vardagsrum i öppen planlösning. Vissa delar av köket renoverades i år, bland annat satt en en snygg köksö in som både öppnar upp och bryter av den öppna planlösningen. Här finns plats för matbord som rymmer upp till 8 pers. Vardagsrummet är lättmöblerat med fint ljusinsläpp och leder ut till balkongen. Sovrummet är stort med en hel garderobsvägg. Badrummet är rymligt och har dessutom tvättmaskin. Intill ligger en praktisk klädkammare som också kan användas som kontor.

Här får du dessutom tillgång till ett stort förråd. På Örtagårdsgatan bor ni i ett lugnt och trivsamt område med närhet till det mesta. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.